Quilting

Quilting betyr at jeg syr et mønster som binder et toppstoff og bak stoff sammen med vatt imellom, som f.eks et boble stoff. Jeg tar imot kunders lappetepper og monterer de (Quilter/Vatterer) kunden kan selv velge mønster fra siden til Designs by Vickie, www.designsbyvickie.com. Med litt forbehold.

Jeg har flere vatt kvaliteter og kan også finne frem til et bak stykke som passer etter avtale med kunde. Kunden velger selv om de selv ønsker å sy på kant selv, de fleste gjør det selv. Men vi kan sy for hånd eller maskin etter ønske.

Lappetepper sendes til: Kikkis Interiør, St Hallvardsvei 12, 3414 Lierstranda Merkes med: Navn og kontakt telefon/email, type motiv mønster, tråd farge og vatt type, samt en returadresse. Ønske om forhåndsbetaling, vipps eller postoppkrav. Jeg tar gjerne en samtale med eier av teppe for å gå igjennom muligheter og priser før jeg starter på Quilting/Vattering.

Jeg syr sengetepper i interiørtekstiler med fine mønster inntil br. 380 x 380 eller lenger, vi kan også lage artige spisebrikker til rette eller til runde bord. Noen tekstiler kan vatteres før de blir brukt til puter, hodegjerder etc.

Du kan ringe meg på 91155312 hvis du har spørsmål, eller ønsker informasjon om priser.