Om Oss

Kikkis interiør er drevet av Kikki Bentzen som har over 35 års erfaring innen bransjen. Jeg er utdannet interiørkonsulent, og har svennebrev i søm. Har jobbet innenfor Interiør faget i over 35 år er også utdannet Gestalt Terapeut som har beriket arbeidet mitt i forhold til kommunikasjon, forståelse og samarbeide med kunden.

Jeg tar på meg oppdrag med hele hus, leiligheter og hytter. Jeg ønsker alltid å komme frem til resultater og løsninger som beriker opplevelsen i hjemmet. Mitt motto er å hjelpe deg til å realisere din egen stil slik at hjem eller hytte er et sted du henter energi.

På showromt er du velkommen når som helst og kan få veiledning og hjelp til hele huset i rolige inspirerende omgivelser med lett adkomst og parkering uten stress. Reiser også hjem til deg og tar mål og danner meg et inntrykk av hva du ønsker deg, det er for å garantere et bedre resultat. For å bevare kundens stil, er jeg opptatt av å finne løsninger som binder husets interiør og farger sammen. De gode gamle møblene trenger av og til en ny farge eller nytt tekstil. Monterer og tilrettelegger slik at du kun trenger å forholde deg til 1 person. Egen systue og verksted på stedet.

Kom gjerne innom butikken for en inspirerende samtale, sammen kan vi finne gode løsninger og du kan låne tekstilprøver og tapet samt annet. Husk at alle råd er gratis!

Se også: Leverandører